Zoeken naar chinees

chinees
 
Chinees Wikikids.
Landen waar een Chinese taal de officiële taal is. Landen met meer dan 1.000.000 Chinese sprekers. Het Chinees Chinees: Hàny of; Zhngwén is een familie van verwante talen, de Chinese talen, die als officiële talen worden gesproken in de Volksrepubliek China, Singapore en Taiwan.
Chinees Kandinsky College Malderburchtstraat.
De lesmethode die we gebruiken, is de 4-delige methode Chinees n Makkie. Bij de methode hoort een website met oefenmateriaal, waarmee klassikaal en zelfstandig gewerkt kan worden. In de vierde en vijfde klas bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een masterclass Chinees.
de Chinees / chinees bij eten.
Een restaurant dat gerechten van een bepaald land serveert, beschouwen we ook als een soortnaam: een chinees een restaurant met Chinese gerechten, een griek een restaurant met Griekse gerechten, een italiaan, een marokkaan, een turk, een thai, een japanner, een indiër enzovoort.
Chinese talen Wikipedia.
Chinese keuken Chinese schilderkunst Chinese kalligrafie Chinese opera Chinees schaken Chinees dammen Weiqi Mahjong Paijiu Grote Twee Jianzi Gongfu Wushu Taiji traditionele Chinese geneeskunde acupunctuur. Zie de categorie Chinese languages van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleChinese_talenoldid56848453.:
Chinees Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Chinees of met Chinees in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Chinees inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Chinees en verwijzingen daarnaartoe.
De teloorgang van de Chinees EenVandaag. logo-1v. angle-down. angle-down. facebook. twitter. instagram. youtube. tv. search. search. close. logo-avrotros. embed. facebook. twitter. whatsapp. mail. audio. audio. video. video. twitter. angle-right. logo-npo
Voor mijn werk kwam ik in allerlei kleine dorpjes en overal bleek een Chinees te zijn. Ik zette de fotos op sociale media en kreeg daar zoveel reacties op dat ik ermee door gegaan ben. Deze fascinatie voor de Chinees resulteerde in het boek Chin.
Chinees WikiWoordenboek.
betreffende het Chinees. Demoniemen bij China in het Nederlands. inwoner: Chinees inwoonster: Chinese bijvoeglijk: Chinees. Bretons: sinaat br. Bulgaars: bg m, mv. Vereenvoudigd Chinees: zh-sc pinyin: Zhnggúo, optionally: zh-sc pinyinZhnggúo: de. Traditioneel Chinees: zh-tc pinyin: Zhnggúo, optionally: zh-tc pinyinZhnggúo: de.
Bennekomse kinderen leren Chinees op de basisschool De Vallei gelderlander.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Quote. Volledig scherm. Volledig scherm. Locatie. Pijlen. Pijle
Ik, vind dat de kinderen enthousiast meedoen aan de lessen, zegt Guo, die de Chinese School Arnhem heeft opgericht. Ze, vinden het leuk om Chinees te leren en steken ook heel veel op." Ze schakelen vaak al automatisch over op het Chinees.
Chinees Erasmus University Rotterdam.
Chinees beginners 1. Tijdens deze cursus leer je de basis van de Chinese taal Mandarijn, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden spreken en luisteren in een alledaagse context. Chinees beginners 1 bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten van 25, uur.
Schooltv: Chinees eten Lekker eten bij een Chinese familie.
Lekker eten bij een Chinese familie. Embed Favoriet Afspeellijst. 31 augustus 2008 online tot 31 december 2032 Leeftijd. Alle leeftijden Duur. 0128: min Bekeken. Voor de kleintjes. In China eten ze met stokjes! Kan jij eten met stokjes? Trek maar even recht.
Coutinho.nl Chinees getoetst Tin Chau Tsui.
Chinees getoetst is geschreven voor het voortgezet onderwijs, maar kan goed van pas komen voor iedereen die Mandarijn Chinees leert en extra wil oefenen. Omdat de vragen oplopen in niveau, kan de oefenbundel vanaf het begin van de cursus ingezet worden.
Intertaal Chinees.

Contacteer ons